Artemis Otel Restaurant

Artemis Otel Restaurant adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Kumbahçe, Cumhuriyet Cd. No:121, Bodrum – Muğla

Telefon : 0532 012 57 47

Artemis Otel Restaurant Yol Tarifi

Artemis Otel Restaurant

Artemis Otel Restaurant Muğla ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Kumbahçe, Cumhuriyet Cd. No:121, Bodrum – Muğla olan Artemis Otel Restaurant, işletmesine 0532 012 57 47 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Artemis Otel Restaurant ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Artemis Otel Restaurant yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Artemis Otel Restaurant hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Artemis Otel Restaurant ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Artemis Otel Restaurant ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Artemis Otel Restaurant için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Artemis Otel Restaurant bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Artemis Otel Restaurant sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

192 thoughts on “Artemis Otel Restaurant

  • 3 Temmuz 2022 tarihinde, saat 22:32
    Permalink

    Kibar, Güler yüzlü ve nezih ortam

  • 13 Temmuz 2022 tarihinde, saat 18:15
    Permalink

    Otelin temizliği, çalışanların ilgisi, odaların konforu çok çok iyiydi . Kendi plajlarının olması çok büyük bir avantaj yeme içme fiyatları Bodrum’un geneline kıyasla daha uygun. Çok keyifli bir tatil geçirdik çok memnun kaldık her şey için teşekkürler 🙂

  • 15 Temmuz 2022 tarihinde, saat 18:45
    Permalink

    Artemis otelin restoran kısmında akşam yemeği tecrübemiz oldu. Konum mükemmel. Yemekler güzeldi. Garsonların ilgisi ve kibarlığı çok iyi. Çok sempatik. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Orada bulunan diğer restoranlara göre fiyatları gayet uygun. Masamıza ikramda da bulundular. Gerçekten çok profesyonel. Eğer bodrum halikarnas kısımlarına uğrarsanız şiddetle tavsiye edebileceğim bir mekan. ♥️❤️

  • 11 Ağustos 2022 tarihinde, saat 00:37
    Permalink

    Yemekler çok lezzetliydi, fiyatlar piyasaya göre oldukça uygun, garsonlar çok güler yüzlü ve ilgili, salata ve çay ücretsizdi. Bodrum gibi bir yerde neredeyse imkansız bir durum. Ben çok beğendim. Tavsiye ediyorum ????????????????

Yorumlar kapatıldı.