Moya Brasserie Restaurant

Moya Brasserie Restaurant adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Eskiçeşme, Neyzen Tevfik Cd. No:134, 48400, Bodrum – Muğla

Telefon : 0549 429 20 31

Moya Brasserie Restaurant Yol Tarifi

Moya Brasserie Restaurant

Moya Brasserie Restaurant Muğla ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Eskiçeşme, Neyzen Tevfik Cd. No:134, 48400, Bodrum – Muğla olan Moya Brasserie Restaurant, işletmesine 0549 429 20 31 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Moya Brasserie Restaurant ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Moya Brasserie Restaurant yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Moya Brasserie Restaurant hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Moya Brasserie Restaurant ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Moya Brasserie Restaurant ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Moya Brasserie Restaurant için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Moya Brasserie Restaurant bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Moya Brasserie Restaurant sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

139 thoughts on “Moya Brasserie Restaurant

  • 1 Mart 2022 tarihinde, saat 21:17
    Permalink

    Lezzetli yemekleri, içecekleri ve keyifli ortamıyla sabahtan akşama kadar keyifle vakit geçirebileceğiniz bir restoran kafe ortamı, Balık köftesi ve deniz mahsullü böreği efsane!
    Cunda mutfağının lezzetlerini bulabilirsiniz.
    Servis ve yaklaşım çok çok iyi.
    Bodrum’da şık bir ortamda leziz yemekler arıyorsanız, Moya Bodrum doğru adres. Otantik lezzetleri evrensel formda sunan MOYA yörenin taze ve organik ürünlerini kullanmayı tercih ediyor.

  • 14 Mayıs 2022 tarihinde, saat 10:48
    Permalink

    Tam puan veriyorum çünkü puan kırmam için bir sebep bulamadım. Ortam güzeldi, yemekler çok lezzetliydi, servisten ve ilgiden çok memnun kaldık. Fiyatlar fena değil, çok canınızı yakmıyor. Tavsiye ediyorum

  • 14 Haziran 2022 tarihinde, saat 00:07
    Permalink

    Bodrumda yediğim en lezzetli yemekti diyebilirim. Balık köftesini muhakkak deneyin derim. Hizmet ve özen çok iyiydi. Teşekkürler

  • 9 Temmuz 2022 tarihinde, saat 22:46
    Permalink

    Bir pizza bir hamburger yedik. 360 tl ödedik yemek abartısız 1 saatte geldi hamburger soğuk patates sıcaktı, pizza da ısıtmaydı sanırım. Paranızla rezil olmak isterseniz gidebilirsiniz.

  • 16 Ağustos 2022 tarihinde, saat 19:52
    Permalink

    Yediğimiz her şey ( Et, deniz ürünleri, tatlılar) ve şaraplar tam anlamıyla lezzet şöleniydi.Tatlılardan Moya çikolatalı mutlaka denenmeli!! Tüm bu lezzetleri sunarken güler yüzlü ve temiz hizmet için işletmecisinden personele çok teşekkürler…

Yorumlar kapatıldı.