2020 İÇİN OLAĞANÜSTÜ BİR KAÇIŞ NOKTASI: THE BODRUM EDITION 1 HAZİRAN’DA AÇILDI!

Ege ütopyası The Bodrum EDITION yenilenen Beach Club dizaynı ile bu sezona farklı bir soluk getiriyor.

Türkiye’nin Turkuaz Kıyısında yer alan, Ian Schrager ve Marriott International iş birliği ile açılan The Bodrum EDITION, sezonun başlamasıyla çağdaş ve lüks otel deneyimini tanımlamaya devam ediyor. Schrager’in yenilikçi konsepti ile yaratılan The Bodrum EDITION, Türk Rivierası’nın berrak sularına bakan eşsiz manzarası ve geniş sahili ile doğal bir amfi tiyatro formunda. Bu sene 1 Haziran’da açılan The Bodrum EDITION, yaz sezonu için hazırladığı programı ile Tilkicik koyunda bir Ege ütopyası yaratıyor.

2020 yazında üçüncü sezonuna başlayan The Bodrum EDITION, 108 konuk odası ve süiti, uluslararası üne sahip Perulu şef Diego Muñoz’un önderliğini yaptığı 2 restoranı ve ödüllü Spa’sı ile 1 Haziran’dan itibaren misafirlerine birbirinden farklı deneyimler sunmaya başladı.

Otelin ana sosyal merkezlerinden biri olan, gözlerden uzak bembeyaz kumlu plajın yer aldığı BEACH CLUB, sezon açılışı için genişletildi. Ege Denizi’nin sonsuz maviliğine eşlik edecek imza EDITION kokteylleri ile yeme, içme, eğlence ve sanat Beach Club’da bir araya geliyor. Akdeniz bölgesinin zenginliğinden ilham alan, “Olduğun gibi gel” diyen rahat ama şık restoran Morena’da ise yenilenen menüsü ile misafirleri birbirinden lezzetli tatlar bekliyor.

The Bodrum EDITION’da lüks; sadelikten, sahilin ve restoranların sunduğu mahremiyetten, kalabalıktan uzak huzurdan ve doğadan geliyor. Otel misafirlerini, kaldıkları süre boyunca değişmeyen kişiye özel şezlong seçimi ve fiziksel temasa gerek kalmadan cep telefonları ile odaya girmelerini sağlayan bir uygulama gibi dijital yenilikler bekliyor. İyi yaşam odaklı misafirler ise sonsuz mavilikteki Akdeniz manzarası eşliğinde yapılan Yoga derslerine katılabilir, Yoga for Bad People tarafından hazırlanan In Room Yoga Channel’dan faydalanabilirler.

The Bodrum EDITION Sosyal Mesafeye ve Hijyene Verdiği Önemi Arttırdı

Otelde en üst seviyede dikkat edilen sosyal mesafe ve temizlik protokolleri ile virüs riskini minimuma indirmeyi hedefleyen The Bodrum EDITION’da temizlik görevlileri Nano teknolojiye sahip sertifikalı anti bakteriyel Clean Seal temizlik ürünleri ve ULV makinaları kullanıyor. Odalar bir sonraki misafirlerine teslim edilmeden önce 24 saat bekleniyor. Otelde bütün çalışanlar aralarında en az bir metre olacak şekilde sosyal mesafeye uyuyor.

Maske ve tek kullanımlık eldivenlerle hizmet veren görevliler; odalardan, restoranlara, plajdan  asansörlere kadar tüm ortak alanlarda hijyen önlemlerini arttırdı.

 
Rezervasyon yapmak için lütfen +90 252 311 3160 numaralı telefonu arayın veya reservations.bod@editionhotels.com adresine e-posta gönderin.

The Bodrum EDITION hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin:

www.editionhotels.com/bodrum

www.instagram.com/bodrumedition

www.instagram.com/bravabodrum

TESİS AÇILMA SAATLERİ VE REZERVASYON BİLGİLERİ

BEACH CLUB

10.00 – 22.00 açık

MORENA

08.00 – 23:00 açık

Perşembe ve Cuma: 17: 00-19: 00 saatleri arasında güneş batımı ile akustik konserleri

Pazar günleri: 13: 30’dan 16: 30’a kadar canlı Latin müzikleri

Rezervasyon için lütfen +90 252311 31 45’i arayın.

SPA

Her gün 10:00 – 22:00 arası

Tarih aralıkları değişebilir

Rezervasyon için lütfen +90 252 311 31 31 numaralı telefonu arayın veya guestexperience.bod@editionhotels.com adresine e-posta gönderin.