2018 PLAJ MODASI BEYMEN’LERDE

BEYMEN,  birbirinden sofistike  ve göz alıcı tasarımların yer aldığı 2018 Plaj Koleksiyonu ile çekici bir yaz müjdeliyor.

Grafik çizgileri ile Lisa Marie Fernandez, retro hissiyatı veren yüksek bel bikini altları ile Marysia, gündüzden geceye plajdan partiye kolayca adapte olan derin dekolte mayoları ile Zimmermann, Sand & Blue, On the Island, canlı grafik desenleri tasarımlarına taşıyan Jets zarif ve göz alıcı birbirinden çarpıcı desenli bikini ve mayo alternatifleri ile bu yaz plajlardaki vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak.

Sahillerde stili ile fark yaratmak isteyenler için plaj  tamamlayan  pek çok seçenek de BEYMEN’lerde yer alıyor. Dantel veya canlı renklerdeki plaj elbiseleri Camilla, Seafolly; göz alıcı kaftanları ile Missoni, Caffe Swimmer, Carolina K.; gözalıcı sandaletleriyle Emilio Pucci, Isabel Marant; şık hasır şapkalarıyla Marzi, Eugenia Kim, Eric Javits, Ferruccio Vecchi; her zevke uygun çanta alternatifleriyle Loewe, Cult Gaia, Truss, Tulla, Sophie Anderson kusursuz plaj görünümüzü tamamlamak için BEYMEN’lerde sizi bekliyor.

Tatile çıkmadan önce BEYMEN’lere ve www.beymen.com adresine uğramayı ve dünyaca ünlü markaların 2018 Plaj Koleksiyonlarına göz atmayı unutmayın