2016 YAZININ EN GÖZ ALICI TASARIMLARI VAKKO MARE’DE BULUŞUYOR

Vakko’nun rafine ve zamansız çizgisini yaz mevsiminin enerji dolu ruhu ile birleştiren Vakko Mare, 2016 İlkbahar-Yaz sezonu için şık ve benzersiz parçalardan oluşan bir koleksiyon sunuyor. Vakko Mare Alaçatı, Vakko Mare Bodrum Palmarina, Vakko Mare Çeşme Marina, Vakko İzmir Alsancak, Vakko İstinye Park ve Vakko Zorlu’da modaseverlerle buluşacak Vakko Mare’nin zengin koleksiyonu mayo, bikini, kaftan, etek, elbise, pantolon, tulum, gömlek, çanta, şapka, sandalet ve aksesuarlardan oluşuyor.

Vakko modasını sahillere taşıyan Vakko Mare, kumsallarda da stilinden ödün vermeyenler için 2016 İlkbahar-Yaz sezonunda dünyaca ünlü markaların en özel koleksiyonlarını biraraya getiriyor. Vakko Mare, gündüzden geceye çabasız bir şıklık sunuyor.

Vakko Mare 2016 İlkbahar-Yaz sezonuna yaz aylarının renkleri lacivert, yeşil ve sarı damga vuruyor. Kuş, palmiye gibi ilhamını doğadan alan baskılı motifler bu sezonun öne çıkan trendleri arasında yer alıyor. Plajlara klasik tarzın zamansızlığını taşıyan tek renk, düz modern kesimlerle sunulan bikini ve mayolara el yapımı cıvıl cıvıl hasır çantalar eşlik ediyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi elbise, etek ve uçuş uçuş pantolonlar vücudu toparlayan şık tasarımlarıyla bu sezonun en hit parçaları arasında yerini alacak. Pudra ve ekru tonlarda ince ketenden plaj giysileri yaz aylarından rahatlığı tercih edenlerin vazgeçilmez parçalarından olacak. Vakko Mare’nin klasikleşen kaftanları ise bu sezon dantel işlemeli romantik detaylarla hem gündüz hem gece şık bir görünümün tamamlayıcısı olacak.

Vakko Mare’nin her yaşa hitap eden geniş marka seçkisi sezon renkleri ve özel tasarımlarıyla, 2016 yaz ayları için benzersiz bir şıklık sunuyor.

Dünyaca Ünlü Markalar Vakko Mare’de

Vakko Mare dünyaca ünlü 6 Shore Road, Acacia, Adriana Degreas, Agua de Coco,

Alberto Malaki, Ca by Vitamin A, Caffe, Camilla, Dahl,a Bianka, Emmanuela, Her, Kayu, Kiini, Kiminis, Made by Dawn, Mara Hoffman, Marie France Van Damme, Melissa Odabash, Mikoh, Milly, Miracle Suit, Nimo with Love, Roberto Cavalli, Rococo Sand, Seafolly, Show Me You Mumu, Sofia by Vix, Starmela, Taj, Tashia by London, Temperley, Vitamin A ve Vix markalarınınen özel koleksiyonları modaseverlerle buluşturuyor.