Karaca Bodrum

Karaca Bodrum adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Çarşı, Atatürk Cd. NO:30/A, Bodrum – Muğla

Telefon : (0252) 313 48 90

Karaca Bodrum Yol Tarifi

Karaca Bodrum

Karaca Bodrum Muğla ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Çarşı, Atatürk Cd. NO:30/A, Bodrum – Muğla olan Karaca Bodrum, işletmesine (0252) 313 48 90 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Karaca Bodrum ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Karaca Bodrum yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Karaca Bodrum hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Karaca Bodrum ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayfamızda yer alan Karaca Bodrum ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Karaca Bodrum için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Karaca Bodrum bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Karaca Bodrum sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

63 thoughts on “Karaca Bodrum

  • 6 Mayıs 2022 tarihinde, saat 14:34
    Permalink

    Mağazaya girdiğiniz anda ürünleri rahat bir şekilde görüp gezebildiğiniz , güvenle alışveriş yapabileceğiniz Bodrum daki sektörün en güzel mağazası. Personelin ürünleri hakimiyeti ve sorulan sorulara cevap vermesi başarılı. Ayrıca satış sonrası hizmette ve satılan ürüne destek anlamında yardımcı olmaları da çok iyi. Teşekkürler

  • 14 Mayıs 2022 tarihinde, saat 23:43
    Permalink

    Eniştemin tavsiyesi ile geldim teknemizin tüm tekstil ve mutfak ütünlerini buradan aldık. Ayrıca teknemize kadar biraktilar. Ilgili ve muthis bir mağaza bodrum a demirleyen tum tekne ve yatlara burayi tavsiye ederim.
    Whatsappdan siparisle dahi unuttugumuz urunu teslim ettiler. Kısaca fevkalade.

  • 23 Mayıs 2022 tarihinde, saat 19:58
    Permalink

    Çok iyi ve güler yüzlü hizmet…personel cok ilgili..ve kibar..ürünler çok kaliteli..mağaza cok düzenli ve temiz…bu hizmet için çok tesekurler Karaca personeli…ayrıca otoparkı mevcut…

Yorumlar kapatıldı.