GÜNE POZİTİF, BESLEYİCİ VE LEZZETLİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN NESFİT BAR VE GRANOLA

Kadınların en iyi arkadaşı Nestlé Nesfit’ten iki yeni ürün: Güne pozitif, besleyici ve lezzetli bir başlangıç için Nesfit Bar ve Granola

Nestlé Nesfit’in, yoğun çalışma temposu nedeniyle günün en önemli öğünü kahvaltıyı atlamak zorunda kalanlara ve gün içerisinde besleyici bir ara öğün arayanlara çözüm olacak iki yeni ürünü raflarda yerini aldı. Nesfit Bar, çantada taşımaya uygun küçük paketiyle ideal bir hareket halinde kahvaltı ve ara öğün seçeneği oluştururken, Nesfit Granola, yüksek lif ve kalsiyum içeriği ile dikkat çekiyor.

Pozitif bir hayat söylemiyle kadınları güzel beslenmeye, güzel hareket etmeye ve güzel düşünmeye davet eden Nestlé Nesfit, yeni Nesfit Granola ve Nesfit Bar ürünlerini tüketicilerle buluşturdu.

Gün boyu enerjik kalabilmek için sağlıklı bir kahvaltı ile güne başlamak büyük önem taşıyor. Ancak yoğun iş yaşamı giderek artan sayıda kişinin bu öğünü atlamasına neden oluyor. Nestlé Nesfit, hem hızlı hazırlanabilecek kahvaltılık gevrek seçeneklerini artırarak hem de hareket halinde tüketime uygun ürünler sunarak kahvaltıyı kolaylaştırıyor. Çalışanların kahvaltı seçenekleri arasında yer alan yüksek kalorili ürünlere önemli bir alternatif oluşturan Nesfit Bar ve Nesfit Granola, zengin tam tahıl, vitamin ve mineral içeriği sayesinde yeterli ve dengeli beslenmeye destek oluyor.

Ayça Erkol: “Nestlé’nin Ar-Ge gücünden ve tüketici taleplerinden yola çıkan iki yeni ürün”

Nesfit’in iki yeni ürününün tanıtıldığı sohbet toplantısında konuşan Nestlé Türkiye Kahvaltılık Gevrekler Ülke Müdürü Ayça Erkol, “Gıda sektörünün en büyük Ar-Ge ağına sahip şirketi Nestlé Nesfit olarak, Nestlé’nin, yıllık 1,7 milyar dolarlık yatırım ve 5 bin bilim insanıyla desteklediği Ar-Ge gücünden yararlanarak, tüketicilerimizin ihtiyaç ve taleplerine uygun yeni ürünler geliştiriyoruz. Daha önce ilklere imza attık. Şimdi de güne pozitif, besleyici ve lezzetli bir başlangıç için Granola ve Nesfit Bar ürünlerimizi hazırladık” diye konuştu.

Ceren Batmaz Sarı: “10 kişiden 1’i kahvaltıyı atlıyor”

Nestlé Beslenme, Sağlık ve İyi Yaşam Müdürü & Diyetisyen Ceren Batmaz Sarı ise, “Kahvaltı, güne iyi bir başlangıç sağlayan ve gün içinde enerjik olmamızda etkili çok önemli bir öğün. Sağlıklı beslenmemizde bu kadar önemli olmasına rağmen, yaşamın hızlı temposu içinde ülkemizde her 10 kişiden 1’i kahvaltıyı atlıyor. Hem kahvaltıda hem de gün içinde enerjimizin düştüğü zamanlarda besleyici, lezzetli ve pratik seçeneklerin önemi daha da artıyor.  Hem kahvaltıda hem de ara öğünlerde tam tahıllı, vitamin, mineraller ve lif açısından zengin besinleri tercih etmek gün içinde ihtiyacımız olan besin öğelerini karşılamamıza yardımcı oluyor” dedi.

Kadınların En İyi Arkadaşı Nestlé Nesfit’ten iki yeni ürün

Nesfit Granola, “yulaf ve bal” karışımı ile “yulaf, kabak çiçeği ve cranberry(turna yemişi)” karışımı seçenekleriyle sunuluyor. Nesfit Granola’nın zengin lif ve kalsiyum içeriği ise hem lezzetli hem de besleyici bir kahvaltı ile güne iyi bir başlangıç sağlamaya yardımcı oluyor.

Kalsiyum ve demir içeriğiyle sağlıklı ara öğün Nesfit Bar

Besleyici ara öğünler için lezzetli alternatiflerden biri olan Nesfit Bar, çantaların ve ofis çekmecelerinin vazgeçilmezi olmaya aday. Nesfit Bar, spor öncesi ve sonrası enerji ihtiyacına katkıda bulunmada  yoğun bir günde hareket halindeyken besleyici bir atıştırmalıkla yola devam etmek, öğün aralarında açlığı bastırmak için son derece uygun. Bitter çikolatalı ve çilekli olmak üzere iki seçenekle tüketicilerle buluşan Nesfit Bar, kalsiyum ve demir içeriğiyle lezzeti ve besleyiciliği birleştiriyor.